F**k Me' I'm Famous (co sądzisz???)

Które utwory z anteny lubisz najbardziej, a które najchętniej wyrzuciłbyś z playlisty? Wypowiedz się!

F**k Me' I'm Famous (co sądzisz???)

Postprzez CodeQ » poniedziałek, 29 września 2008, 22:43

Mam do was pytanie, jakie są wasze odczucia po pierwszej turze audycji Davida Guetty?

Ja mam baardzo pozytywnie odczucia. Po pierwsze, jest to re-wersja z Radio FG, z nowym intrem i nowymi jinglami. David po angielsku, chociaż zaciąga po francusku, ale da się go (nareszcie) zrozumieć. Co do muzyki, no to jest to "hot on Ibiza" (przynajmniej tak mówi nam sam David). I rzeczywiście, niektóre kawałki są bardzo nowe i ciężko je nawet w jakichś dyskografiach znaleźć. Oczywiście też ekskluzywne remixy od największych gwiazd, w tym ostatnio Axwella oraz Arno Costa.

Co do audycji, to w FG F**k... jest nadawane w soboty po północy, Planeta gra zawsze seta z tygodniowym opóźnieniem. Pierwsza godzina w Planecie to set zagrany jako nowy, w poprzednim tygodniu, a druga godzina to set z FG, zagrany tydzień temu o północy (no proszę, jakie piękne zgranie :lol: ).

Moim zdaniem, F**k Me, I'm Famous Davida Guetty to bardzo dobry nabytek. Ja jeszcze wyrzuciłbym A State Of Trance i wsadził na miejsce sety Hed Kandi albo "Release Yourself" Rogera Sancheza (ale to tylko taka moja sugestyjka :twisted: )

Czekam na wypowiedzi innych ;)

PS. FUCK ME I'M FAMOUS (podaję PRAWDZIWĄ nazwę :P )
Obrazek
CodeQ

Re: F**k Me' I'm Famous (co sądzisz???)

Postprzez soczek » wtorek, 30 września 2008, 19:59

Grube...
Obrazek
soczek
Administrator

Re: F**k Me' I'm Famous (co sądzisz???)

Postprzez skyman » czwartek, 27 listopada 2008, 22:46

bardziej niż grube ^^ :lol:
Obrazek